Forums: Discussion:

  adidas eqt primeknit

<<   <  1  > >>
Wednesday 15th of November 2017, 02:26 - 1
De adidas eqt support 93/17 voor dames bestaat uit een van de nieuwste versies van het populaire silhouet van het Duitse sportkledingmerk en voor dit seizoen wordt het model geïntroduceerd in een nieuwe colorway. Het slanke profiel wordt geaccentueerd in tonaal zwart over de neopreen bovenkant en suède teenendoos. met een metalen koperen TPU-hakeenheid om het alomvattend profiel in het algemeen levendiger te maken. Alles hangt aan bovenop een frisse, witte rubberen zool over de volledige lengte. De bepalende tint bedekt het bovendeel, terwijl tonale slagen de tong, veters en oogjes, de omtrek van het doorschijnende op de zijpanelen, de hiel en de treklipjes overtuigen.


adidas eqt support adv is gezegend met een Primeknit-constructie. Hoewel de ZX Flux niet als een vintage schoen wordt beschouwd, zoals de Stan Smith of Superstar, is het toch gelukt om naam te maken in de korte tijd dat het heeft bestaan. Om de populariteit naar een hoger niveau te tillen, heeft adidas de adidas ZX Flux Primeknit ontwikkeld. Een van de eerste kleuren van de schoen heeft een Light Blue Primeknit-bovenkant. Dezelfde tint is ook aangebracht op de suède hielkap, veters en op de branding op de tong en zijpanelen. Hits of White verschijnen op het lipje van de hiel, evenals op de EVA tussenzool met TORSION-systeem.


Naast de recente Black Cargo colorway ontvangt de adidas eqt primeknits nog een update voor de lente van 2016, deze keer met traditionele tonen. In termen van het ontwerp is de sneaker in wezen een hybride van iteratie van zijn oorspronkelijke tegenhanger, met een nieuwe tweekleurige mesh bovenste gearceerd in zwart en wit, terwijl de kenmerkende hielkooi nu transparant is gemaakt. Verder gedetailleerd met tonale zwarte accenten op de oogsteunen, veters, tong en binnenvoering, is het vetersysteem gecompenseerd, dat trouw blijft aan zijn officiële naam.
<<   <  1  > >>

Please sign-in to reply to forum topics.