Forums: Discussion:

 adidas yeezy boost 350 kopen

<<   <  1  > >>
Wednesday 15th of November 2017, 02:23 - 1
2017 gaat verder op de nieuw leven ingeblazen adidas yeezy boost 350 kopen-trend die vorig jaar begon. Het klassieke silhouet van de sneaker heeft het hele jaar door verschillende transformaties ondergaan, waaronder een "adicolor" -pakket, een samenwerking met BEAUTY & YOUTH en een recente versie met een "Triaxial" bovenwerk. Maar adidas is nog niet klaar, want het merk heeft zojuist een speciale premium editie van de Superstar 80s voor dames onthuld. De ultra-luxe update gebruikt de standaard shelltoe-sneaker als basis en voegt een schat aan nieuw materiaal toe aan het bovendeel. Het is opgebouwd uit een gesneden nubuck die is bedekt met een in reliëf gemaakte slangenprint.


adidas yeezy boost 350 wordt ook geaccentueerd met premium lederen overlays op het hielstukje en driestrepen. De colorway is eenvoudig maar schoon; een effen wit met zwarte contrasten. Ter ere van de maandenlange viering van adidas Originals 'juni Classic Icons heeft het merk enkele van de meest iconische silhouetten bijgewerkt met nieuwe iteraties voor het zomerseizoen. De volgende op de lijst is de populaire Superstar 80s, die zowat elke variatie onder de zon hebben gezien. In een poging om nog meer veelzijdigheid aan het model te geven, geeft de Three Stripes de sneaker een premium snakeskin-upgrade, exclusief voor de dames.


Deze nieuwste versie van de adidas pure boost probeert een nieuwe look op een bekend kleurenschema. De tas is gemaakt van een bovenwerk van nubuck en bedekt met een slangenprint met reliëf om de schoen zijn luxe esthetiek te geven. Hoewel subtiel, is de upgrade een welkome, met nubuck en reliëf slangenhuid constructie op de bovenkant, terwijl premium lederen overlays accenten overal bieden. Elders behoudt de sneaker nog steeds de meeste van zijn originele kwaliteiten, met zijn schelpvormige teenconstructie ongemoeid gelaten in de snakeskin-upgrade, terwijl tonale platte veters en een schone, witte zool het ontwerp completeren.
<<   <  1  > >>

Please sign-in to reply to forum topics.